

Webinar

CPD & Certificate provided

# Multiculturalism in Education 2021



Professor Datuk Ir. Dr. Wahid bin Omar



Assoc. Prof. Dr. Anasuya Jegathevi Jegathesan



Ms. Esther Ter



Mr. Abdulaziz Abdulmalik



**Sunday, 13th June 2021** 08.00 AM - 04.00 PM

on https://utm.webex.com/join/fss2.webex

OR VISIT: https://forms.gle/Lji6jiu7xPR<u>VUWPm9</u>

Webinar Date

Time

Duration

: Multiculturalism in Education 2021

: 13th June 2021 (Sunday)

: 8:30AM - 12:45PM (morning session) 1:50PM - 4:00PM (afternoon session)

: 4 hours 15 minutes (morning session)

2 hours (afternoon session)

## Programme

TIME	SESSION
8:00am - 8:30am (30 minutes)	Registration
8.30am - 8.35am (5 minutes)	Prayer
8:35am - 8:40am (5 minutes)	Welcoming speech Programme Director: Bay Kuan Wei
8:40am - 8:50am (10 minutes)	Welcoming speech Chairperson for School of Education: Professor Dr. Fatin Aliah Phang Binti Abdullah
8:50am - 9:00am (10 minutes)	Opening speech Dean Faculty of Social Sciences and Humanities Professor Dr. Zaidatun binti Tasir
9:00am - 9:50am (50 minutes)	Keynote Speaker: Prof Datuk Ir. Dr. Wahid Bin Omar
9:50am - 9:55am (5 minutes)	Short break



## Programme

TIME	SESSION
9:55am - 10:40am (45 minutes)	Speaker: Ms. Esther Ter
10:40am - 10:55am (15 minutes)	Speaker: Mr Abdulaziz Abdulmalik
10:55am-11:00am (5 minutes)	Short break
11:00am-11:45am (45 minutes)	Speaker: Associate Professor Dr. Anasuya Jegathevi Jegathesan
11:45am-11:50pm (5 minutes)	Short break
11:50pm-12:15pm (25 minutes)	Q & A session
12:15pm - 12:45pm (30 minutes)	Dialogue between Professor Datuk Ir. Dr. Wahid bin Omar and all participants
12:45pm - 1:45pm (1 hour)	Lunch break



Webinar Date Time

**Duration** 

: Multiculturalism in Education 2021

: 13th June 2021 (Sunday)

: 8:30AM - 12:45PM (morning session) 1:50PM - 4:00PM (afternoon session)

: 4 hours 15 minutes (morning session)

2 hours (afternoon session)

## Programme

TIME	SESSION
1:45pm-1:50pm (5 minutes)	Registration
1:50pm-2:10pm (20 minutes)	Student presentation 1 Counselling people affected by social justice, ethics and legal issues
2:10pm-2:30pm (20 minutes)	Student presentation 2 Counselling people with disabilities
2:30pm-2:40pm (10 minutes)	Short break
2:40pm - 3:00pm (20 minutes)	Student presentation 3 Counselling people with different sexual orientation
3:00pm-3:20pm (20 minutes)	Student presentation 4 Counselling poor people
3:20pm-3:30pm (10 minutes)	Short break
3:20pm-3:50pm (20 minutes)	Student presentation 5 Counselling very religious people
3:50pm-4:00pm (10 minutes)	Closing Speech Senior Lecturer and Webinar Advisor: Dr. Siti Rokiah Siwok



## **Speaker Profiles**



#### Professor Datuk Ir. Dr. Wahid bin Omar

- 6th Vice-Chansellor of Universiti Teknologi Malaysia (2013-2020)
- Professor of Engineering at the School of Civil Engineering UTM



### Assoc. Prof. Dr. Anasuya Jegathevi Jegathesan

- Socio-Behavioral Lab, Faculty PIC, Faculty of Social Sciences and Leisure Management Taylor's University (2019 - Present)
- Program Director, SLAS, Department of Social Sciences,
   Psychology Program, Taylor's University
   (2018 Present)



## **Speaker Profiles**



#### Ms. Esther Ter

- Licensed Professional Counsellor with Malaysia Board of Counsellors
- School Counsellor with Crescendo HELP international School



#### Mr. Abdulaziz Abdulmalik

 Master of Philosophy Civil Engineering Student at Universiti Teknologi Malaysia

